Известие

Collapse
No announcement yet.

ICS проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ICS проблем

Колеги, моля ако някой има информация да сподели, къде мога да намеря централна конзола за Алфа 166 2.0 ТS модел BE 2569. Предполагам сами се досещате каква е предисторията. Прозвънях на всички по известни морги в София но уви... Имам колата от 2 месеца и си разбрах оригиналния код, който не стана т.к. някой вече беше преинсталирал. Преинсталирах и аз работещ на 10 Алфи софтуеър и пак не стана и явно това е единственото решение... Ако греша, моля поправете ме!
    Last edited by hkaradjov; d.m.y г., 12:24.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

http://avtochasti.cars.bg/u214697
    http://avtochasti.cars.bg/u13563

Comment

Нещо не разбрах....намерил си оригиналния код,и тои не става?
      Разкодирал си го и пак не става?
      А като го разкодира какво се случи?Новия код ?
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

ICS problem

Колата ми я докараха от една автокъща в Италия с 3 години гаранция Оказа се обаче, че са ми дали само идентификационната карта с номер Y1010924 модела е BE2569. Когато вадихме конзолата беше цялата надрана, защото някой аматьор я е свалял преди това, и не е знаел къде точно са жлебчетата. Няма да се учудя ако по пътя насам някой пресметлив дилър си я е гепил. От паметта ми изкараха оригиналния код, който се оказа обаче че не се приема. След това както казах преинсталирахме нов софтуеър, но и така не стана. Обясниха ми че за този модел след първата преинсталация процесора се бъгва. Чух се и с момчетата от студентски град, които казаха че също са песимисти. Прозвъних обявите по долу, но се оказва, че конзолите в тях са също без код. Даже и да взема такава и да сложим нов софтуеър, имам съмнението че може да се окаже поредното безсмислено наливане на пари, защото никой за нищо не дава гаранция. Въпроса ми е, трябва ли да търся само BE2569(който както споменах е най бъгавия) или може и да стане друг модел? Благодаря предварително!

Comment

Нещо много объркана е работата.Защо качвате целия софт наново?
          А в Студен.град каза ли им че ти трябва само да го разкодират,тоест да извадят нов код.Иначе ако си вземеш цяла конзола работеща но без код пак си с 100-на лева назад за код.
          А и до колкото съм запознат при тази процедура не се качва нов софт а само се препрограмира за нов код

-------------------
          Ще стане и друг ICS,единствения проблем ще е примерно ако твоята няма тел а новия има.
          Но все си мисля че ако отидеш на места в Ст.град с ICS-а и поискаш нов код няма да има проблем.Аз съм с този модел на бекер и нямах проблеми
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Здравейте, искам само да се похваля, че след 6 месеца ходене по мъките с гореспоменатия проблем, най-накрая отидох при момчетата в студентски гради за има няма 24 часа вече имам код. Само искам да добавя, че съм опитвал всички други алтернативи. Бях стигнал до там да търся конзола на старо от някъде. Така че, има ли проблем с ICS-a, направо при тях!

Comment

Колега би ли ми казал телефон за връзка с тях и колко ти взеха за разкодирването?
              5 Ланчии зад гърба си!
              И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                Колега би ли ми казал телефон за връзка с тях и колко ти взеха за разкодирването?
                http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=10825&page=2

Телефон,цена и карта на адреса

Comment

благодаря!
                  5 Ланчии зад гърба си!
                  И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Колеги ще ползвам темата за да питам, има ли проблем да сложа ICS който е с телефон вместо моя който е без телефон?
                    Alfa 166jtd,1999

Comment

Инсталацията + микрофона горе на тавана + нов таван с дупка за микрофона + антена за телефона

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Инсталацията + микрофона горе на тавана + нов таван с дупка за микрофона + антена за телефона
                        Колега за сега не ми трябва телефона, интересува ме мога ли да го ползвам вместо моя, в смисъл буксите не са ли стандартни или да си търся като моя?
                        Last edited by Megadet; d.m.y г., 17:54.
                        Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                          Колега за сега не ми трябва телефона, интересува ме мога ли да го ползвам вместо моя, в смисъл буксите не са ли стандартни или да си търся като моя?
                          Имаш Л.С.

Comment

Кабелите за микрофон и антена мисля си ги имат всички пуснати. Наскоро като сменях жилата на ръчната видях че букси за телефон имам, а ИЦС ми е без телефон.
                            А и микрофони имам, поне на такова ми прилича това в плафона или нещо се бъркам там още не съм разглобявал
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Моя го бях блокирал като вкарах други кодове- разкодираха ми го в В. Търново за 2-3 часа всичко беше наред Ако някой се интересува мога да дам телефон.
                              166 2.4JTD-00г.

Comment

Working...
                              X